joi, 20 aprilie 2017

Fulgi de porumb deliciosi

Salutare prieteni!V-ati gandit vreodata ca alimentele pe care le consumati au un impact direct asupra sanatatii voastre?Mai mult de atat,multi dintre noi alegem sa sarim peste micul-dejun,dupa cum bine stiti,este si cea mai importanta masa a zilei.Ganditi-va ca va faceti un deserviciu,ale carui efecte desi nu sunt vizibile pe termen scurt va pot dauna grav sanatatii si calitatii vietii pe termen indelungat.
In general,oamenilor nu le prea pasa de propria sanatate pana ce nu realizeaza ca au o cu adevarat o problema "grava".
Eu unul va sugerez sa incepeti prin a va forma forma un obicei prin care sa sacrificati 5 minute pentru a servi micul dejun timp de macar o luna.Veti vedea apoi ca veti adopta acest obicei in ritualul vostru extrem de repede.

Un mic dejun sanatos pe care il si puteti servi extrem de rapid il constituie fulgii de porumb rommac.Eu insumi il consum de multa vreme si va pot spune ca sunt foarte multumit.De multe ori dimineata simteam ca nu am energie si nu ma puteam mobiliza pe cat de rpd as fi vrut,insa de cand imi prepar acesti fulgi deliciosi ma simt in forma pentru a incepe ziua cu dreptul.
Aveti aici cateva informatii gasite chiar de pe site-ul oficial rommac:
Fulgii de porumb sunt bogati in fier si in vitamine. Fulgii de porumb sunt o sursa bogata de Vitaminele A, B, C, D si E. Pe vremuri, fulgii de porumb puteau fi gasiti pe piata intr-o singura varianta. Azi, se gasesc intr-o multime de varietati si arome.

O ceasca de fulgi de porumb contine in jur de 21,7 grame de carbohidrati si in jur de 1,7 grame de proteine. In ceea ce priveste caloriile, o ceasca de fulgi de porumb contine aproximativ 95 de calorii. Daca vrei sa iti mentii silueta, alege sa consumi fulgii de porumb cu lapte sau cu iaurt.O zi buna va doresc si nu uitati sa incercati deliciosii fulgi de ovaz de la rommac!
fulgi de porumb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu