duminică, 23 aprilie 2017

Bratari personalizate

Salut prieteni!Poate ca multi dintre voi ati stat pe ganduri atunci cand a trebuit sa le cumparati celor dragi cadouri care sa marcheze cu adevarat un moment si sa isi aminteasca cu drag de voi atunci cand le revad.Zilele acestea am dat peste un website care mi-a lasat o impresie foarte buna si care se ocupa de confectionarea de bratari personalizate.Pe http://xn--argintrie-vcb.ro/ puteti gasi bratari la toate preturile in functie de nevoile dumneavoastra.Imi place foarte tare faptul ca puteti comanda chiar si bratari cu orice fel de poze,de altfel foarte interesante si expresive.
Am vazut o multime de astfel de website-uri in Romania care se ocupa cu asa ceva si pot spune ca acesta este sigur unul dintre cele mai serioase si avantajoase ca si calitate-pret,mai mult,celor carora le veti face astfel de cadouri sigur vor aprecia efortul si le vor admira pe masura frumusetii lor.

Mai jos o sa va prezint cateva detalii care v-ar putea interesa la o prima abordare,in orice caz le puteti gasi si pe website-ul lor.

Cat dureaza livrarea?
Expedierea produselor se face in maxim 48h de la comanda, in 90% dintre cazuri se face in 24h. Suplimentar, timpul de tranzit prin curier este de 24h in cazul oraselor resedinta de judet, si maxim 48h in celelalte localitati.

Cat costa transportul ?
Transportul produselor se face cu DPD curier si costa 15 lei catre orice destimatie din Romania.

Din ce materiale sunt fabricate produsele ?
Produsele sunt fabricate din argint 925 sau argint 925 placat cu aur. Produsele vin insotite de factura, garantie si sunt verificate si marcate de ANPC conform reglementarilor din Romania.

Multumesc mult pentru timpul acordat si sa ne vedem cu bine data viitoare.Pana atunci nu ezitati sa le aratati celor dragi cat de mult ii apreciati cu un astfel de cadou,zic eu, foarte reusit.La revedere!
#SilvexStyle

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu