vineri, 21 aprilie 2017

Cum sa va securizati propriul site web

V-ati gandit vreodata la importanta securizarii website-urilor?Si aici ma refer in special la cei care detin website-uri destinate unor afaceri ce detin informatii extrem de importante si sensibile,care odata accesate de persoane nepotrivite pot pune in pericol intreaga activitate.Nu este pacat sa pierdeti tot ce ati acumulat din greu pana acum pentru un moment de neglijenta?

Era internetului a ajutat la dezvoltarea afacerilor online si a facut achizitionarea de produse si servicii mai usoara si mai convenabila. Totusi exista factori de risc care, inevitabil vin la pachet cu o afacere online. Orice afacere deschisa si derulata online se poate confrunta cu un atac al hackerilor profesionisti. Acestia pot cauza pagube semnificative la site-uri, care in ansamblu pot afecta buna functionare a afacerii. Pentru a fi ferit de astfel de riscuri, verificarea securitatii site-ului este esentiala pentru afacerea ta online.
Hackerii profesionisti sunt experti cu vaste cunostinte despre functionarea site-urilor si sistemelor. Totusi, acesti profesionisti isi folosesc talentul intr-un mod negativ producand pagube afacerilor online. Hackerii tin sub observatie site-urile diverselor afaceri online incercand sa gaseasca puncte slabe de acces. Odata descoperite vor viza tranzactiile financiare pentru a putea extrage banii si distruge sistemul. 

In prezent, pe internet exista aproximativ un miliard de site-uri web. Cei de la Google plaseaza in carantina, in fiecare zi, in jur de 10.000 de site-uri, totul din cauza problemelor de securitate pe care ele le prezinta. Traficul de internet fiind tot mai intens, este nevoie de programe tot mai specializate care sa faca fata cu bine acestor provocari din ce in ce mai mari.

Sunt multe masuri de prevenire care pot asigura site-ul in cazul unor atacuri,precum angajarea unei firme specializate de servicii monitorizare malware.Eu unul va recomand cu tarie sa intrati pe hackeradvisor.com si sa aruncati o privire,veti gasi o firma serioasa cu preturi foarte accesibile.
devirusare website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu