vineri, 8 mai 2015

Servicii SEO si promovare online


Astazi ma gandeam sa mai vorbim despre promovarea online si serviciile SEO.Promovarea unui website online este foarte esentiala si utila atunci cand vine vorba de o afacere sau un magazin online, fara promovare online nimeni nu te va gasi pe google, adica potentiali clienti, si daca nu esti cel putin pe prima sau a doua pagina pe google su websiteul nu prea ai cum sa obtii profit, iar afacerea sau magazinul tau va bate pasul pe loc.

In general promovarea online se poate realiza in mai multe feluri, spre exemplu promovarea online simpla facuta de tine pe facebook, twitter sau alte retele sociale si cea profesionala, unde trebuie sa apelezi la specialisti in domeniu, deoarece daca nu cunosti metodele sau strategiile prin care sa realizezi aceasta promovare online cu succes nu iti va aduce prea multe beneficii.

Poate ca multi dintre voi nu stiu ce inseamna SEO.Optimizarea SEO(Search Engine Optimization) defineste totalitatea actiunilor intreprinse asupra unei pagini web cu scopul de a-i manipula favorabil pozitia pe pagina de rezultate a motoarelor de cautare.
Actiunile SEO se impart in doua categorii:SEO on site sau SEO on page si SEO off site sau SEO off page.
SEO on site insumeaza totalitatea actiunilor de optimizare aduse paginii,codului sursa,structurii si design-ului acesteia precum si asupra continutului.Pentru a creea relevanta intre continutul paginii si cuvintele cheie care o definesc,se modifica tagurile meta,structura informationala a site-ului,canitatea si calitatea link-urilor,imaginile,textul paginii care trebuie sa corespunda cat mai bine cautarilor si multe alte metoda prin care un website devine "prietenos" cu motoarele de cautare.
SEO off site are ca scop obtinerea de referinte de pe alte site-uri catre site-ul optimizat.Actiunile SEO off cuprind inscrierea site-ului in directoare web,scrierea de articole de calitate pe blog/site,publicarea link-ului pe twitter,facebook si pe multe alte retele sociale.
Procesul de optimizare SEO este unul de durata,odata datorita faptului ca motoarele de cautare isi updateaza continutul greu,apoi,concurenta dvs. face acelasi lucru.Timpul de optimizare depinde si de numarul total de rezultate pe segmentul cautat.Daca cautarea a dat 1 milion de rezultate sa nu va asteptati sa ajungeti #1 foarte curand.Intr-un astfel de caz ar putea dura si peste 1 an.
Foarte important:procesul de optimizare SEO incepe de la stadiul de proiectare a site-ului si nu se termina niciodata!
Prin  publicitate online va puteti face website-ul cunoscut tuturor celor interesati de continutul vostru.Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu