miercuri, 6 mai 2015

Gazduire SEO



Optimizarea on-site sau on-page este una dintre cele mai importante parti ale optimizarii pentru motoarele de cautare si trebuie sa fie realizata atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru oamenii ce va vor citi site-ul.

Bineinteles ca in functie de tipul site-ului (e-commerce, blog, site de prezentare etc…) , structura acestuia va fi diferita, insa va trebui sa aiba multe din urmatoarele elemente prezente.

Optimizarea On-site cuprinde :

1. Optimizarea Titlului
Optimizarea titlului care apare in motorul de cautare si in tab-ul browserului.
Titlul se editeaza in codul HTML. Titlurile optimizate sunt :
titlul primei pagini
titlul unei pagini interne
titlul unui produs

Unde apare titlul?
Titlul oricarei pagini a unui site va aparea in Google imediat ce site-ul si paginile interne ale acestuia au fost indexate.
Chiar daca titlul nu este optimizat in codul paginii, Google il va prelua asa cum este! (cu mici exceptii)
Este important ca titlurile paginilor sa fie unice pentru toate paginile in parte si sa descrie cat mai bine acea pagina in maxim 70 de caractere (maximul indexabil de catre Google si probabil, alte motoare de cautare).

2. Optimizarea Meta Tag-urilor
Tag-urile meta sunt pozitionate intre <head> si </head>, undeva dupa <title>. Aceste tag-uri se pun in codul sursa al paginii si nu sunt vizibile pentru utilizator, ci doar pentru motoarele de cautare care pot gasi relevante valorile acestora.
Daca in descrierea paginii sunt plasate cuvinte pe care oamenii le vor cauta, Google chiar va ingrosa acele cuvinte. Valabil si pentru titlul paginii.
Tot in head-ul paginii mai avem linkul canonical al paginii, care spune motorului de cautare care este adresa paginii – folositor pentru magazinele online care au pagini diferite cu acelasi continut.

3. Optimizarea heading-urilor h1, h2, h3….
Primul heading (<h1>titlu</h1>) trebuie neaparat sa fie cu titlul paginii respective. O greseala pe care multi o fac este ca primul heading sa fie titlul site-ului si sa aiba link pe el catre homepage-ul site-ului.
Urmatoarele heading-uri ar trebui puse pe subtitlurile acele pagini, daca exista.

4. Optimizarea continutului
Sa spunem de exemplu ca aveti un articol lung de 600 de cuvinte. Acesta nu il puteti pune intr-un singur paragraf. Este recomandat sa aveti mai multe paragrafe legate intre ele, fiecare paragraf sa aiba cate un subtitlu (daca exista).
Este important sa aveti o densitate a cuvintelor cheie buna si sa introduceti si cuvinte cheie lungi (Long Tail Keywords), adica acele cuvinte, fraze mai bine zis pe care cineva este posibil sa le introduca in motorul de cautare. Aceste cuvinte cheie pot urca site-ul dvs. mult mai repede in cautari si vor imbunatati traficul, tot cu useri targetati5. Optimizarea structurii linkurilor interne

Aveti un site care are mai multe sectiuni si mai multe articole? Este important ca paginile sa aiba o oarecare structura, iar cele similare sa fie legate intre ele.

6. Optimizarea imaginilor
O imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte? Poate fi adevarat, insa nu in SEO. Totusi, Google stie cand aveti imagini pe site si incearca sa inteleaga despre ce sunt.
Puteti avea multe imagini descriptive pe site, insa trebuiesc optimizate!
Numele imaginii este de asemenea FOARTE important. Spre exemplu, o imagine denumita telefon_samsung_galaxy_s4.jpg este mult mai optimizata decat una cu numele DSC4124.jpg, chiar daca ambele pot avea acelasi “continut” in ele.
Imaginile sunt indexate de catre motoarele de cautare si pot aparea in rezultatele pentru imagini.
Linkurile plasate pe imagini optimizate sunt la fel de bune ca linkurile puse pe text.

V-am transpus prezentarea acestei firme care se ocupa cu servicii de promovare a websiteurilor,pe care le realizeaza foarte bine deoarece firma este una dintre cele mai serioase si v-o recomand din plin.Prin optimizarea SEO puteti beneficia de un alt nivel de acces la public,in acest mod va puteti dezvolta afacerea mult mai eficient si rapid decat in orice alt mediu existent la ora actuala.Pentru mai multe detalii vizitati siteul lor de optimizare seo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu